INFORMATII CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1. DATELE DUMNEAVOASTRA

AUTOBIT SRL colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu dispozitiile Regulamentului U.E. 679/2016, atunci cand va inregistrati cu un cont pe siteul nostru sau atunci cand plasati o comanda fara cont pe site sau telefonic. Aceste date sunt securizate si se transmit doar catre fimele de curierat cu care colaboram(atunci cand este cazul) si/sau furnizorilor de la care achizitionam piesele pentru servicii post-vanzare, mai exact in cazul garantiilor. Acest transfer de date este securizat.

De asemenea, colectam si prelucram date cu caracter personal in scopuri publicitare, pentru concursuri sau campanii de marketing efectuate exclusiv de catre Autobit.

Nu transferam datele dumneavoastra catre alti terti fara acordul dumneavoastra explicit si nu facem aceste date publice.

2. CE DATE FOLOSIM?

Datele colectate si prelucrate sunt: Nume, prenume, numar de telefon, adresa de mail, adresa livrare, codul numeric personal si/sau seria si numarul buletinului/cartii de identitate, cont bancar si seria de sasiu a automobilului.

3. SCOPUL PENTRU CARE FOLOSIM DATELE DUMNEAVOASTRA

a. Servicii de vanzare/post vanzare:

Numele si prenumele – Pentru a va putea identifica.
Numarul de telefon – pentru a va putea contacta pentru confirmarea comenzii, pentru a va putea oferi detalii cu privire la comanda, pentru a va pute contacta in momentul in care comanda este completa sau aceasta este in curs de expediere catre dumneavoastra.
Adresa de email – pentru a va putea trimite informatii aditionale despre comanda si ca alternativa in caz ca nu va putem contacta la numarul de telefon furnizat.
Adresa de livrare – pentru a va putea livra produsele prin intermediul companiilor de curierat
CNP si/sau seria si numarul buletinului/cartii de identitate – pentru facturare si servicii post vanzare(retur, garantii)
Cont bancar – pentru a va putea returna contravaluarea unui eventual retur
Seria de sasiu a automobilului – pentru identificarea corecta a reperelor comandate

b. Campanii directe de marketing:

Newsletter

Adresa de email – pentru a transmite informari periodice despre oferte speciale si campanii adresate clientilor

Campanii cu premii

Adresa de email si numar de telefon – pentru a va putea notifica in eventualitatea in care castigati premiul

Adresa domiciliu sau alta adresa indicata de catre client – in vederea livrarii premiilor prin curier

CNP si/sau seria si numarul buletinului/cartii de identitate – pentru redactarea procesului verbal de predare-primire al premiului incheiat intre Autobit si castigatorul premiului. In acest caz este necesara si o copie a actului de identitate pentru a fi in conformitate cu prevederile legale.

4. DURATA STOCARII DATELOR DUMNEAVOASTRA

Datele dumneavoastra sunt stocate intr-o baza de date interna, securizata pentru 5 ani pentru a putea mentine istoricul comenzilor dumneavoastra, pentru a va putea trimite oferte si/sau informatii aditionale legate de produsele pe care le comercializam.

5. DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

a. Dreptul la acces
Aveti dreptul de a accesa datele pe care ni le furnizati, de a primi informatii aditionale cu privire la datele respective, la modul si/sau scopul prelucrarii in orice moment.

b. Dreptul de a restructiona prelurarea datelor
Aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii oricareia dintre datele furnizate. Orice solicitare de acest gen va avea un impact asupra modului in care prelucram comanda dumneavoastra. De exemplu, daca ne restrictionati acesul la adresa dumneavoastra, nu va vom putea livra produsele prin curier.

c. Dreptul la rectificare
Aveti dretul de a rectifica date incorecte, inexacte sau sa completati datele existente in orice moment fie prin intermediul contului creat pe site, fie printr-un mail la vanzari@autobit.ro

d. Dreptul la portabilitatea datelor
Aveti dreptul de a primi datele pe care ni le-ati furnizat intr-un format structurat, in mod curent, pentru a avea posibilitatea de a le transmite catre un alt operator.

e. Dreptul de a fi uitat
Aveti dreptul de a cere stergerea tuturor datelor cu caracter personal furnizate(cu exceptia situatiilor in care stocarea datelor cu caracter personal are un temei legal) fara intarzieri nejustificate din partea noastra. De asemenea, aveti la dispozitie optiunea de stergere cont atuunci cand va logati in contul dumneavoastra.

7. CONTACT

Va puteti exercita oricare din drepturile sus-mentionate inaintandu-ne o solicitare scrisa prin intermediul formularului de contact de pe site, sau trimitand o solicitare la vanzari@autobit.ro