str. Piata Armatei nr 29A/2 Targu Mures

Ai nevoie de piese auto de calitate, cu livrare rapidă și prețuri competitive?

Ai nevoie de piese auto de calitate, cu livrare rapidă și prețuri competitive?

Atunci vino la magazinul de piese auto Autobit din Târgu-Mureș!

Soluția completă pentru nevoile tale auto 

Descoperă Autobit, fondat în 2011, destinația ta de încredere pentru o gamă extinsă de produse și servicii auto dedicate autoturismelor, camioanelor, motocicletelor și utilajelor agricole. La noi, vei găsi tot ce ai nevoie pentru vehiculul tău: de la anvelope, baterii, becuri, aditivi, până la scule și scule electrice, toate completate de promoții speciale concepute pentru a-ți oferi mereu mai mult.

Te așteptăm la magazinul nostru din Târgu-Mureș!

Ceea ce ne diferentiaza este profesionalismul si promptitudinea echipei noastre. Suntem apreciati pentru eficienta cu care procesam si livram comenzi, avand la dispozitie un stoc variat si usor accesibil, gratie depozitului nostru bine pozitionat in Targu Mures. In plus, oferim preturi competitive, reflectand angajamentul nostru constant catre calitate si accesibilitate.

La Autobit, suntem mândri să oferim soluții personalizate pentru o gamă diversă de nevoi auto, adresându-ne în mod specific următoarelor categorii de clienți:

Persoane fizice

Pentru clienții individuali, oferim posibilitatea achiziționării în rate prin StarBt, facilitând accesul la produsele noastre fără a vă îngrijora de constrângeri financiare imediate. Această opțiune vă permite să vă bucurați de flexibilitate și comoditate în gestionarea bugetului personal auto.

Service-uri Auto

Înțelegem nevoile specifice ale service-urilor auto și, ca atare, oferim livrare gratuită pentru a sprijini eficiența și rapiditatea serviciilor oferite clienților voștri.

Prin parteneriatul cu Autobit, beneficiați de un flux de lucru optimizat și de un partener de încredere.

Flote

Pentru managerii de flote, oferim soluții care includ livrarea mărfii paletizate, optimizând procesul de aprovizionare și întreținere a vehiculelor. Avantajele noastre dedicate asigură o gestionare eficientă și reducerea timpilor de așteptare pentru flota dumneavoastră.

Nu lăsa căutarea pieselor și accesoriilor auto să devină o povară. Contactează Autobit astăzi pentru a găsi tot ce ai nevoie pentru vehiculul tău, rapid și simplu.

Autobit – Partenerul tău de încredere pentru toate nevoile auto. Suntem entuziasmați să aflăm cum te putem asista!

Adresa de email

Nume

Prenume

Mesajul tău

Îți oferim o gamă variată de produse:

Baterii auto
Aditivi
Becuri
Scule
Anvelope
Uleuri auto

Serviciile noastre excepționale pentru acumulatori

Autobit îți oferă soluții superioare pentru achiziția și montajul acumulatorilor, indiferent de locul ales pentru acest serviciu. Iată cum te putem ajuta:

Montaj gratuit și codare/înregistrare la magazin:

La achiziția unui acumulator de la noi, beneficiezi nu doar de montaj gratuit, dar și de serviciul de codare sau înregistrare a bateriei, asigurând compatibilitatea perfectă cu sistemul autovehiculului tău. Aceasta garantează că bateria ta nouă funcționează la parametrii optimi de la început.

Montaj gratuit la domiciliu cu plată prin card și finalizare acte garanție:

Dacă preferi confortul propriei case, oferim montajul bateriei direct la domiciliu, fără costuri suplimentare. Îți oferim posibilitatea plății cu cardul la finalizarea serviciului și ne ocupăm pe loc de toate formalitățile necesare pentru activarea garanției acumulatorului.

Îți oferim servicii speciale:

Indiferent că ai nevoie de piese auto pentru mașina proprie sau administrezi o flotă auto Autobit este partenerul ideal pentru că:

Comanzi online

 Oferim flexibilitate în comandarea produselor online prin magazinului nostru online autobit.ro.

Ridici produsele ușor și rapid

Ai opțiunea de a primi produsele direct la domiciliu sau de a le colecta personal de la sediul nostru; în ambele situații, procesul este simplu și eficient.

Oferim asistență profesională

Ai parte de asistență profesională în găsirea produselor și serviciilor de care ai nevoie.

Service-ul Autobit

Situat strategic în Cristești, Mureș, service-ul Autobit  oferă soluții complete pentru întreținerea și repararea autovehiculelor.  Dotat cu tehnologie de ultimă oră și o echipă de mecanici experimentați, suntem pregătiți să facem față oricărei provocări. Fie că aveți nevoie de o verificare de rutină, reparații complexe sau doar sfaturi de încredere, Autobit Service este aici pentru a asigura că mașina dumneavoastră este întotdeauna în condiții de top. De la schimburi de ulei și filtre, la reparații de motor și suspensii, fiecare serviciu este executat cu maximă atenție la detalii.

Mulțumirea clienților vorbește în numele nostru:

Cu sute de mașini readuse la stare de funcționare perfectă, Autobit este alegerea preferată a conducătorilor auto fiind specializat în reparații multimarcă. De la flote auto cu sute de mașini până la mașini personale, pe Autobit Service clienții pot conta datorită: experienței, expertizei și a pieselor auto de primă mână. 

Florin Maris
Florin Maris
2023-11-27
Recomand, am achizitionat un acumulator auto, în 15 minute am plecat de la ei cu acumulatorul schimbat si documentele de garantie.
Adrian Marin
Adrian Marin
2023-11-08
amabili.. prețuri decente.. serviabili... și înțelegători., recomand..
Raluca Suciu
Raluca Suciu
2023-08-12
Singurul loc de unde avem încredere deplină să cumpărăm piese și accesorii pt mașini, la prețuri f bune! Recomand!
Mr Claude
Mr Claude
2023-06-25
Pro: Preț ok pentru 2 buc Bec Xenon M-tech D2R 45Ron/buc. SINGURUL!!! , REPET, SINGURUL!!! magazin de piese auto din Tg. Mureș deschis Duminica!!! Bravo! Contra: Am scăzut din stele pentru amabilitatea lor dacă cumva ai cumpărat ceva nu mai poți schimba că vezi tu doamne e folosit...

Ne găsești aici:

str. Piaţa Armatei nr 29A/2 Târgu Mureș

0760 600 084 0760 600 083

comenzi@autobit.ro

@autobit