str. Principala nr 808A Cristesti

Când e vorba de mașina ta o lași chiar pe mâna oricui?

Te așteptăm la service-ul Autobit din Târgu-Mureș!

Soluții complete de întreținere și reparații auto

Situat strategic în Cristești, Mureș, service-ul Autobit este echipat cu tehnologie de ultimă oră pentru a oferi servicii de întreținere și reparație auto de cea mai înaltă calitate. Dotarea noastră avansată ne permite să diagnosticăm și să soluționăm problemele auto rapid și eficient, asigurându-te că vei putea relua activitățile zilnice fără întârziere.

Echipă de mecanici experimentați

La Autobit Service, ne mândrim cu o echipă de mecanici experimentați care sunt mereu la dispoziția ta. Expertiza noastră extinsă în domeniu ne permite să abordăm o gamă largă de probleme auto, de la cele mai simple la cele mai complexe, cu un angajament neclintit către calitate și satisfacția clientului.

Pentru sfaturi de încredere, întreținere de rutină sau reparații complexe, Autobit Service este partenerul tău de încredere în domeniul auto. Contactează-ne astăzi pentru a programa o întâlnire sau pentru a afla mai multe despre cum te putem ajuta.

Autobit – Partenerul tău de încredere pentru toate nevoile auto. Suntem entuziasmați să aflăm cum te putem asista!

Servicii complete de întreținere și reparații

Indiferent de nevoile auto pe care le ai, de la verificări de rutină la reparații complexe, Autobit Service este echipat să ofere soluții complete. Oferim o varietate largă de servicii, inclusiv:

Reparații de întreținere și revizie

La Autobit, oferim o gamă completă de servicii de întreținere și revizie. Echipa noastră specializată efectuează totul, de la revizii periodice la reglaje optice și servicii de vulcanizare, asigurând funcționarea optimă a mașinii tale. Expertiza noastră multimarcă garantează că orice tip de vehicul este tratat cu cea mai mare atenție și profesionalism.

Servicii dedicate flotelor

Pentru flotele de vehicule, Autobit este partenerul ideal, oferind servicii complete care cuprind reparații mecanice și electrice, reglaj optic și verificări tehnice. Conștienți de importanța continuității activității flotei tale, serviciile noastre sunt concepute pentru a maximiza operaționalitatea și a minimiza timpul de indisponibilitate al vehiculelor.

Service agreat BMW

Autobit se mândrește cu statutul de service agreat BMW, unde istoricul nostru bogat și experiența în lucrul cu această marcă premium subliniază angajamentul nostru către excelență. Specializările noastre includ distribuții de ulei în cutiile de viteze, garantând performanța și fiabilitatea vehiculului tău BMW cu servicii de înaltă calitate.

Mulțumirea clienților vorbește în numele nostru:

Cu sute de mașini readuse la stare de funcționare perfectă, Autobit este alegerea preferată a conducătorilor auto fiind specializat în reparații multimarcă. De la flote auto cu sute de mașini până la mașini personale, pe Autobit Service clienții pot conta datorită: experienței, expertizei și a pieselor auto de primă mână. 

Florin Maris
Florin Maris
2023-11-27
Recomand, am achizitionat un acumulator auto, în 15 minute am plecat de la ei cu acumulatorul schimbat si documentele de garantie.
Adrian Marin
Adrian Marin
2023-11-08
amabili.. prețuri decente.. serviabili... și înțelegători., recomand..
Raluca Suciu
Raluca Suciu
2023-08-12
Singurul loc de unde avem încredere deplină să cumpărăm piese și accesorii pt mașini, la prețuri f bune! Recomand!
Mr Claude
Mr Claude
2023-06-25
Pro: Preț ok pentru 2 buc Bec Xenon M-tech D2R 45Ron/buc. SINGURUL!!! , REPET, SINGURUL!!! magazin de piese auto din Tg. Mureș deschis Duminica!!! Bravo! Contra: Am scăzut din stele pentru amabilitatea lor dacă cumva ai cumpărat ceva nu mai poți schimba că vezi tu doamne e folosit...

Ne găsești aici:

str. Principală nr 808A Cristești

0760 6000 85 0724 08 27 04

service@autobit.ro